بهزاد حسین عباسی مدرس مدیریت استاد مدیریتی سخنران مدیریت آموزش مدیریت در سازمان شما
 

  بهزاد حسین عباسی استاد مدیریت مدرس مدیریت       مدرس مدیریت استاد مدیریت آموزش مدیریت تدریس مدیریت  مدرس مدیریت استاد مدیریت آموزش مدیریت تدریس مدیریت  مدرس مدیریت استاد مدیریت آموزش مدیریت تدریس مدیریت   

مشاوره بازاریابی مشاوره فروش مشاوره برندینگ مشاوره مدیریت

مشاور بازاریابی مشاور فروش مشاور برندینگ مشاور مدیریت

مشاوره بازاریابی مشاوره فروش مشاوره برندینگ مشاوره مدیریت

مشاور بازاریابی مشاور فروش مشاور برندینگ مشاور مدیریت

مشاوره بازاریابی مشاوره فروش مشاوره برندینگ مشاوره مدیریت

مشاور بازاریابی مشاور فروش مشاور برندینگ مشاور مدیریت مشاوره بازاریابی مشاوره فروش مشاوره برندینگ مشاوره مدیریت مشاوره مدیریت عامل مشاور مدیریت عامل

مشاور برندسازی صنعتی مشاوره برند سازی صنعتی

دوشنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۰۳ ق.ظ

برندسازی صنعتی چیست و چه ریسک هایی در پی دارد؟

مشاور برندسازی صنعتی   مشاوره برند سازی صنعتی 

مشاوره فروش مشاور فروش

برندسازی صنعتی نوعی از برندسازی است که برای ایجاد ارتباط بین ارزش و سودی که در ازاء محصولات و یا خدمات ارائه شده وجود داره، انجام می گیرد این در حالی است که برندسازی در شرایط معمول برای به هیجان انداختن مشتریان جهت خرید محصولات و خدمات می باشد؛ اما خوب است بدانید که برندسازی صنعتی هیچگونه هیجانی ندارد.


برندسازی صنعتی در ابتدای رشد و شروع تولیدات هر سازمان مطرح می شود و متاسفانه سازمان ها بدون توجه به صورت کاملا سطحی از آن در بازایابی عبور می کنند. این در حالی است که باید این موضوع به صورت جدی و جدای از برندسازی محصولات و خدمات و پیش از آن پی گیری نمایند و لازم است بدانید که برای تدوین استراتژی برندسازی صنعتی نیاز به تحلیل اولیه مناسب در خصوص سیاست گذاری ها و استراتراتژی های سازمانی می باشد تا بتوانید با استفاده از این تحلیل ها از ریسک ها و خطرات احتمالی که سازمان را تحدید می نماید جلوگیری نمایید.


برندسازی صنعتی

خطرات احتمالی برندسازی صنعتی (B2B)


اولین خطر برندسازی صنعتی : بوجود آمدن این فکر که برندسازی فقط در خصوص محصولات و خدمات مصرفی انجام می گیرد به هیچ عنوان درست نیست.باید بدانید که شرکت های صنعتی نیز از روش های برندسازی صنعتی برای برندسازی شرکت خود استفاده می نمایند. به عنوان مثال شرکت IBM  برای ساده سازی تجربه خرید مشتریان خود از استراتژی های برندسازی صنعتی استفاده می نماید تا محصولات و خدمات خود را به شیوه ای بدون ریسک به مشتریان عرضه کند.


دومین خطر برندسازی صنعتی : برند سازی عملیات ماندگاری یک لوگو و یا یک نام تجاری ساده در ذهن مشتریان می باشد. البته ناگفته نمایند درست است وقتی افراد به برندی فکر می کنند آرم تجاری آن برند در ذهن آن ها نقش می بندد اما این نام و آرم تجاری نیست که معنی نام تجاری را برای مصرف کنندگان مشخص می نماید بلکه برند به یعنی تجربیات افراد و ادارک آنها از محصولات و خدمات می باشد و این همان نقطه تماس مشتریان با شرکت است و جالب است بدانید نقطه تماس مشتریان می تواند واحد فروش و یا واحد خدمات پس از فروش و یا هر کدام از دیگر واحد های سازمان باشد


سومین خطر برندسازی صنعتی : بوجود آمدن این فکر که تنها محصولات هستند که برند اند و نه شرکت. در بسیاری از سازمان ها دیده می شود که تنها محصولات آنها معنای برند را تداعی می کنند، آن ها تلاش می کنند که همه جوانب را پوشش دهند ولی نمی توانند ، اما اصل موضوع این است که محصولات برای خود یک برند دارند و سازمان نیز برندی جدای از محصولات برای خود دارد.


چهارمین خطر برندسازی صنعتی : بوجود آمدن این فکر که برندها خودشان از خودشان محافظت می کنند، اکثر افراد فکر می کنند که یک برند باید خودش از خودش حفاظت کند این درحالی است که یک برند مثل یک سرمایه است، همانطور که دیگر دارایی های شما نیاز به حفاظت دارد یک برند نیز به حفاظت نیازمند است.لازم است بدانید برای یک برند هر نوع تهدیدی از درون و بیرون می تواند وجود داشته باشد و شما باید همواره برای حفاظت از برند در مقابل هر گونه تهدید حاضر باشید.

مشاور برندسازی صنعتی   مشاوره برند سازی صنعتی 

 مدرس زبان بدن سخنران زبان بدن استاد زبان بدن تدریس زبان بدن معلم زبان بدن

   مدرس بازاریابی سخنران بازاریابی استاد بازاریابی تدریس بازرایابی معلم بازاریابی

 بهزاد حسین عباسی

مدرس اصول و فنون مذاکره زبان بدن

معلم اصول و فنون مذاکره زبان بدن

استاد  اصول و فنون مذاکره زبان بدن

سخنران  اصول  و فنون مذاکرات تجاری زبان بدن و مدرس مدیریت استاد مدیریت ارتباط با مشتری CRM

مدرس بازاریابی 

معلم بازاریابی 

مدرس برند

مدرس فروش برندینگ مدرس اصول و فنون مذاکره زبان بدن 

مدرس مدیریت ارتباط با مشتری

هماهنگی جهت برگزاری سمینارهای سازمانی

مدرس برند مدرس کوچینگ


مدیر برنامه ها جواد حسنی

09372202257 

9197685104

behzadabbasi.ir

پنجمین خطر برندسازی صنعتی : وقتی در خصوص نشان تجاری خود و یا همان برند تصمیم گیری می کنید باید تحت عوامل بیرونی و یا همان مشتریان این تصمیمات را اتخاذ نمایید. هرگز فکر نکنید تصمیماتی را که در خصوص نشان تجاری می گیرید باید طبق عوامل درونی باشد، شاید آن طور که شما به برند خود نگاه می کنید مشتریان نگاه نکنند. شما می توانید با یک نظر سنجی از مشتریان متوجه شوید تصویری که آنها در ذهنشان از برند شما دارند چیست؟ و یا برند شما به چه چیزهایی احتیاج دارد و پس از این نظر سنجی به تدوین استراتژی برند خود بپردازید و سعی کنید آنچه را که نشان تجاری شما احتیاج دارد آگاهانه به برنامه استراتژی برند اضافه نمایید.


ششمین خطر برندسازی صنعتی : بوجود آمدن این فکر که عملیات برندسازی صنعتی فقط جهت بازاریابی تمرکز یافته می باشد، بیشتر افراد فکر می کنند که عملیات برندسازی صنعتی فقط جهت بازاریابی انجام می گیرید و در هنگام بازاریابی متمرکز قول هایی به مشتریان می دهند و مشتریان همواره منتظر انجام آن قول ها هستند و با توجه به دیدی که سازمانن از عملیات برندسازی صنعتی دارد در این موقعیت آمادگی انجام قول های خود را ندارد. به دلیل وجود خطرات ذکر شده در این مقاله هر سازمان باید ابتدا به توسعه برنامه استراتژی برندسازی خود بپردازد و به برند سازمانی خود همانند یک سرمایه نگاه کند و در حفاظت از آن کوشا باشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی